hi, ik ben Tessa! 

Een goofy familiefotograaf die buiten de lijntjes kleurt.

 

 

 

 Ik hou van rommelig en maf, en wil de traditionele familiefotografie helemaal omgooien. Dat doe ik met verhalende, levendige en onconventionele familiefoto’s vol emotie. Foto’s die je iets laten voelen in plaats van laten zien.

Sporty spice en familiemens

 

 

 

Ik ben een echte sporty spice die van het leven geniet. Samen met mijn vriend André en hond Bijou woon ik in een fijn, karakteristiek huis in Zwijndrecht. Familie is heilig voor mij. Net als ontbijten en reizen: daar kun je me altijd voor wakker maken.

echt is mooi

 

Ik geloof dat zijn wie je bent, echte schoonheid is. Daarom maak ik er een sport van om jullie zo authentiek mogelijk op de foto te zetten. Inclusief gekke trekjes en gebruikjes. Want juist die normale dingen zijn zo bijzonder.

 

waarom fotografeer ik families?

 

 

 

Familiefotografie betekent veel voor mij. Eigenlijk om een heel verdrietige reden. Vier jaar geleden is mijn moeder overleden. Ik zou alles geven om nog één dag met haar terug te hebben, al is het maar een sprankje ervan. Om te zien hoe ze naar me keek, hoe we met elkaar lachten, zelfs hoe boos ze soms op me was. Maar er zijn bijna geen foto’s van ons gezin … Dus voor mezelf kan ik die momenten niet meer terughalen, maar voor jouw gezin kan ik ze wel vastleggen. Zodat jullie altijd terug kunnen naar die ene dag uit jullie leven. Ik weet nu dat dat alles waard is.

magisch

 

 

 

Ik vind oprecht dat ik het leukste beroep van de wereld heb. Telkens is het weer zo’n eer om bij een gezin op bezoek te mogen en een dagje mee te lopen in hun wereld. De dynamiek tussen mensen, de liefde en het plezier, alles wat jullie ‘jullie’ maakt, het is allemaal zo mooi. Jullie zien het zelf misschien niet, maar er gebeurt iets magisch als jullie samen zijn.

 

 

 

toet toet toet

 

 

Voordat ik over mezelf blijf vertellen, dit zegt mijn familie voor over mij:

 

“Tessa is lekker fanatiek, want ze kan echt niet tegen haar verlies. We willen daarom ook liever geen spelletjes met haar spelen ;)” mijn zwager (hij is zelf net zo ☺)

“Tessa is altijd lief. Ze pusht me om het beste in mezelf naar boven te halen. En ondanks dat ik het niet altijd laat merken, ben ik daar wel blij mee.” mijn zusje

 “Net zolang op mijn neus blijven tikken tot ik toet toet toet zeg: een van de voordelen van uitslapen met Tessa.” mijn vriend

omarm de chaos

 

 

 

Tijdens een familieshoot met mij mag je helemaal jezelf zijn. Niets gepolijst of in scène gezet. Ook als dat betekent dat je blouse scheef is dichtgeknoopt, of dat er chocopastavlekken op de bank zitten. Hoe rommeliger, hoe beter ;). Want wees eerlijk, zo is het leven toch ook? 

 

 

hoe is het om met mij te werken?

 

“De foto’s laten mooi zien hoe wij in het leven stonden als jong chaotisch gezin ;). Nu twee jaar later moet ik daar nog steeds om lachen. Onze dochters beginnen er ook telkens gesprekken over. Zo van: ‘weet je nog, toen in ons oude huis, toen we nog klein waren’. Echt zo leuk.
Met Tessa was het ook superfijn samenwerken. Het voelde helemaal niet ongemakkelijk, ze is gewoon heel relaxed.”

 

Shirley Bijl

“Ik ben blij dat Tessa adviseerde om de shoot gewoon thuis te doen.
Het is nu al leuk om onze plekjes terug te zien op de foto’s.
En ik kan me voorstellen dat dat later helemaal waardevol is.”

 

Tessa

Chat openen
Hi! Hoe kan ik je helpen?